#eusuntfeli Episodul.5

miracolul-vietii

Miracolul Vieții

Am găsit câteva rânduri scrise anul trecut în august și m-am gândit să le împart cu voi. Sunt bucăți rupte din inima mea. ❤️

 

După scurta vizită acasă, unde mi-am văzut familia și prietena din copilărie „mireasa luandu-și ziua buna :), am fugit pentru câteva zile la munte. Cum te vindecă natura nu te vindecă niciun medicament! Ba da! Te vindecă MUZICA, dar despre asta vorbim in alta postare!
M-am oprit din scris să mănânc o paine in ou cu cas de vaca de țară, făcută de tatăl lui Marius, un foarte bun prieten/ frate cu care am venit aici. Dar sa continuam!

Cum spuneam, e medicament natura! Mă inspira cum mă inspirați și voi! Mă face să mă gândesc la viața mea sub toate formele! Mă minunez!
În timp ce beau cana mea de ceai de mentă făcută cu drag de mama lui Marius, aud un plâns de foame și somn de bebe din cabana la care ne-am cazat și rămân cu ochii ba în nori, ba în caietul meu de gânduri și zbor cu gândul la Miracolul Vieții!

Nu e niciun secret faptul că mie îmi plac copiii de leșin! Mi-aș dat tot timpul din lume GRATUIT cui l-ar vrea pentru muzică și copii! Miracolul vieții despre care simt să va scriu azi se numeste Ellie.

Pe Ellie am așteptat-o cu iubire de când mi-a spus Marius, tatăl ei, că mami o poarta în pântec de 1 lună.Ellie este unul din cele mai de preț cadouri pe care mi le-a oferit viața. S-a născut de ziua mea, la 31 de ani distanță, 1 ora și 1 minut! Bine ai venit și in viața mea, Ellie! Părinții tăi îmi spun că ai fost așteptată și iubita ANI înainte să te țină în brațe! Părinții tăi vor juca toate rolurile de care ai nevoie în viața ta! Dar tu deja din Ceruri știai asta. Îți vor fi cei mai cool părinți – cei mai buni prieteni!Le simt eu iubirea și căldura! D-apoi tu!!!Ce binecuvântare!
Mă uit la Ellie și îi analizez fiecare mișcare, fiecare zâmbet, fiecare moment de „cercetare” dintre ea și părinți, ea și bunici, ea și…Feli, și mă întreb ce simte ea, ce-i simt părinții? Oare cum e să fii mamă?

Doarme acum și zâmbește în somn. Oare ce povești îi spun îngerașii? Sau oare zâmbește pentru că își amintește fața mea topită după mânuțele și piciorușele ei? Ellie e MAGICĂ!

O caut cu privirea și sufletul și îmi imaginez când va veni in lumea mea Miracolul Vieții MELE! Învață-mă tu, Ellie, iubirea asta mare! Învață-mă tu!Că din păcate eu nu am fost prezentă când nepotii mei mă așteptau cu brațele deschise să îmi ofere lecțiile lor gratuit și necondiționat!
Arta cere sacrificii, viața cere sacrificii! Plecată de acasă de mică, aproape de dinainte să se nască ei, am fost absentă motivat. Dureros dar motivat.
Prin tine să-mi imaginez nepoții-bebe, pentru că n-am fost acolo să-i respir. Pregătește-mă tu pentru momentul în care va veni Luna în viața mea și iți va duce lecțiile mai departe așa cum îmi e scris.

Acum simt că știu ce e iubirea necondiționată. Pentru că o iubesc necondiționat pe mama mea… Dar simt că voi cunoaște adevăratul ei sens atunci când îmi voi ține puiul în brațe!

Dar despre tine era vorba, Ellie! Spune-mi, ce urmărești? Ce planuri ai cu mine? Că mă uit un pic cu teama la tine, să știi! Eu simt că nu am crescut suficient cât să pot să duc o asemenea responsabilitate. De ce apari și mă faci să simt că nu-i așa? De ce mă faci să mor de nerăbdare? Ah! Ce luptă interioară!

Hai, nu-mi mai arunca priviri cuceritoare, iubita mea Ellie! Că te privesc și mă topesc! Manuța ta e jumătate cat degetul meu mic! Mă strângi de el și caști!Ți-o fi somn? Sau știi că așa mă topesc cel mai tare?
Înțeleg acum! Nu îți alegi momentul când să fii părinte! Momentul ăsta e ales de bebe și de Dumnezeu!
Ești cel mai bun profesor pregătitor, Ellie MinunEllie!

MULȚUMESC!

Distribuie: