#eusuntfeli Episodul.8

„Tataie, pe buda suntem toți la fel!”

 

Îmi povestea o prietenă bună că, în pregătirea ei pentru public speaking, avea niște emoții de mai avea un pic și pica din picioare. Tot ea mi-a spus și soluția care a ajutat-o să scape de trac.Avea o relație super specială cu „Tataia” al ei care, înainte de speech i-a spus așa: „Tataie, pe budă suntem toți la fel.”

 

Mi-a rămas vorba lui Tataia în minte și în suflet de atunci … cred că o să îmi rămână până am să mor.

 

Ca să înțelegeți, la Vocea României în blind auditions efectiv mi-am imaginat 4 W.C uri imense cu spatele la mine!

Așa mi-am dat un refresh la ceea ce oricum simțeam de mica: „Cât e lumea de mare, SUNTEM CU TOTII EGALI!”

 

Oameni sunt și Săracii și Bogății. Indiferent de statut, bogat, sărac, „tot cu picioarele înainte” pleci in lumea cealaltă – vorba aia.

Caracterul ni se schimbă treptat în funcție de… ei bine, de multe. Dar în viață e vorba oricum despre alegeri – se spune.

 

N-am inteles, de exemplu, reacția omului „simplu” care se consideră mic în fața celui „de pe sticlă”! Surpriză! We are all the fuckin’ same!

 

2 persoane de același sex să se îndrăgostească și să își manifeste iubirea FĂRĂ să fie judecat, înjurat și toate reacțiile animalului numit „om” cu „o” mic?

HUOOO! În voi domnește SATANA!!!

As vrea să terminam odată cu prostiile astea! Există un singur Dumnezeu. Și Dumnezeu nu stă nici în Timișoara pe undeva prin centru, nici prin Brașov, cazat acum la o pensiune fancy, nici în Sebeș peste drum de primărie. Dumnezeu e acasă la el, în Rai, unde nu judeca PE NIMENI! Toti suntem egali cu drept la viața și iubire!

 

Noi nu suntem NIMENI…să judecam!Dacă suntem straight, lesbian, gay, travesti, bisexuali, așa tre să fim!

Asta-i drumul! Așa-s oamenii fericiți pe pământul ăsta și poate și în viața viitoare!

 

„Tataie, pe budă suntem toți la fel!”

 

Nu avem gen, rasă, rang.

Existăm, iubim și trăim cum știm!

 

 

 

 

 

Distribuie: