#EUSUNTFELI EPISODUL.4

Mi s-a împlinit un vis!

Sunt 25 de ani de vis care au început să prindă contur și care s-au transformat ușor în realitate. Nu visam la ce mi se întâmplă acum trei ani când lansam prima piesă, la fel cum acum trei ani nu visam la ziua de azi, în care să ajung să lansez primul meu album, album pe care mi-l doream de 25-26 de ani. Wow!

 

Au fost multe ore de muncă, presiune, tensiune, râs, plâns, toate stările astea omenești prin care, până la urmă, cu toții am trecut, trecem sau vom trece, iar finalul lor, după multe luni de trecut prin toate stările, a fost unul cum nu mă așteptam, în sensul că acum o săptămâna mă gândeam că la lansarea primului meu album o să fiu oficială și, spre bucuria mea, nu am fost. Ați avut parte de o Feli naturală 100%, care și-a arătat toate straturile sufletului și care astăzi e foarte, foarte, foarte fericită.

 

Aș fi vrut să pot să spun ceva „sirop”, cum sunt majoritatea pieselor mele, dar nu știu ce să spun decât că sunt foarte recunoscătoare pentru drumul pe care Dumnezeu mi l-a ales și că vă mulțumesc vouă pentru că ascultați muzica mea și pentru că ați crezut în mine încă de la început. Vă mulțumesc și pentru că mă susțineți fără doar și poate, pentru că suntem sinceri – eu cu voi și voi cu mine – și pentru că până la urmă asta cred că înseamnă prietenia, să fii sincer și deschis, să accepți atât complimente, cât și critici. Noi facem schimbul ăsta și nu mi se pare nimic mai minunat de atât.

 

Mie, ca mult altor oameni, mi-e frică de judecata omului și, când am decis să lansăm pe Facebook albumul, m-am aruncat în gura lupului, în sensul că tot ce mi-am dorit, cu toată frica mea de judecată, a fost ca lumea întreagă să mă vadă fix așa cum sunt din suflet. Pentru că toate piesele pe care le-am scris pe albumul ăsta sunt din suflet și pentru că am știut că dacă sunt sinceră nu o să dau greș niciodată. Atunci când ești sincer și cu inima deschisă oamenii te vor iubi sau nu pentru ceea ce ești, dar tot atunci se va întâmpla frumosul: cine te iubește și te respectă rămâne în viața ta, iar cine nu pleacă și face loc pentru altcineva care să fie compatibil cu tine. Așa am știut că sunt ajutată de voi, voit sau nu. Am știut că odată pus concertul live pe Facebook, nu o să pot să dau înapoi din cauza fricii de judecată, iar astăzi, când o să citesc mesajele și comentariile, o să mă bucur de toate reacțiile voastre, atât de cele frumoase, cât și de cele mai puțin frumoase..

 

O să mă bucur și oricum mulțumesc frumos pentru tot ce mi se întâmplă, mulțumesc pentru că mi se întâmplă visul și visul ăsta se întâmplă doar atunci când ești sprijinit. Vă mulțumesc încă o dată și pentru că ascultați muzica mea, pentru că eu nu știu unde să îmi pun sufletul altundeva decât acolo. Cu mare bucurie îl împart cu voi și cu lumea întreagă într- o zi!

Distribuie: