Eu sunt Feli

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” si nu isi poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzica. Este recunoscuta pentru talentul cu care acopera genuri muzicale diverse, de la folclor sau rap pana la blues sau rock. Reuseste prin piesele sale sa transmita cele mai profunde emotii si trairi.

Feli a luat decizia de a se alatura echipei HaHaHa Production in 2014 si a inceput sa lucreze pentru propriul proiect muzical. A ajuns pe primele locuri in topurile din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

2015 a fost un an extraordinar pentru Feli. Dincolo de nominalizarea la MTV EMA, artista a lansat trei piese in timpul campaniei HaHaHa Production #maimusic: „Gelozia” (featuring Speak), „Perfect for You” (feat. Dorian) si „10 Minutes” (o colaborare emotionanta cu Smiley).

In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”. Acesta si-a impresionat fanii si cu o versiune rock a cantecului popular „Constantine, Constantine”.

2017 i-a adus un succes extraordinar cu single-ul „Timpul”, care a atins din nou prima pozitie in topuri. In plus, Feli a lansat un remake rock dupa unul dintre cele mai cunoscute cantece ale Mariei Tanase – „Cine iubeste si lasa” – si un featuring interesant cu Connect-R – ”Cearta arta”.

La finalul anului 2017, Feli a lansat primul album solo, „Eu sunt Feli,” ce include hit-urile artistei – „Cine te crezi?”, ” Creioane colorate”, „Timpul”, „Acasa”, dar si cele mai recente piese lansate: „Buna de iubit” si ” Ratele si vanatorii”.

Ce mai nou proiect muzical lansat de artista HaHaHa Production se numeste „Feli din poveste”, un jurnal muzical cu un sound pop urban cu influențe tradițional românești: “Eu simt povestea vieții mele profund conectată la origini, așa că am avut impulsul de a scrie refrenele acestui proiect în stil tradițional din dragoste față de folclorul românesc.” Prima fila de poveste a fost „Omule, deschide ochii”, urmata de „Cand rasare soarele” si „Frunze cad”.

Feli a lansat si o colaborare extraordinara cu Jean Gavril. Piesa se numeste „Ultimul Val” si este un cantec încărcat de dramatism atât că linie melodică, cât și ca versuri.

Distribuie: